Single Blog Title

This is a single blog caption
Masia Cal Cristòfol, casa de turisme rural La Collita amb piscina, llar de foc i barbacoa. Vacances tranquiles a Vallferosa, centre de Catalunya. Visites Torre de Vallferosa. Cultura, costums i tradicions catalanes.
14 set.

La tardor

Les vacances són passades, la normalitat i la tardor han arribat.

Tradicionalment fins per Nadal aprofitem per retrobarnos amb familiars i amics, per gaudir del canvi de color dels nostres boscos, buscar bolets, fer panellets i la castanyada, asaborir els fruits naturals d’aquesta estació, o simplement gaudir de bona companyia bora la llar de foc o fent una barbacoa per celebrar quelcom.

Aquest any també gràcies a la baixada de les fortes temperatures de l’estiu, podem aprofitar per fer visites i excursions per diferents indrets que ens plaguin o agradin.

Així és que us convidem aa venir a casa nostra per gaudir de la tardor desde dins mateix de la natura.