Single Blog Title

This is a single blog caption
Masia Cal Cristòfol, casa de turisme rural La Collita amb piscina, llar de foc i barbacoa. Vacances tranquiles a Vallferosa, centre de Catalunya. Visites Torre de Vallferosa. Cultura, costums i tradicions catalanes.
23 abr.

Festa de Sant Marc i Santes Creus 29-4-2017

Si no teniu res previst per dissabte, us convidem a fer una visita al nostre poble de Vallferosa, per compartir amb nosaltres un agradable matí de primavera en un entorn fantàstic i amb la natura exuberant.

Amb jornada de portes obertes a la torre de Vallferosa, també podreu gaudir d’espectacles tradicionals, alhora que complim amb la tradicional benedicció del terme de Vallferosa, els seus fruits i finalment cantant els goigs de Sant Marc demanar que les pedregades no ens afectin.

Els assistents podreu emportar-vos un panet beneït, que de ben segur us donarà la força i sort que tots necessitem.